Ministrja e Financave dhe Ekonomisw, Anila Denaj, do te marre pjese ne Forumin e Perbashket te Investimeve mes Shqiperise dhe Turqise, organizuar me angazhimin e Unioneve te Dhomave te Tregtise dhe Industrise te vendeve respective, per mobilizimin dhe nxitjen e investimeve bilaterale.

  • 29/01/2021
  • Online
  • Ministrja Anila Denaj, Pjesemarres te tjere
  • Ministrja Anila Denaj, Pjesemarres te tjere