Takim i Znj.Delina Ibrahimaj së bashku me drejtues dhe përfaqësues të stafit të DRT Fier

  • 21/01/2021
  • Hotel Fieri, Sheshi “Nënë Tereza”,Fier
  • Delina Ibrahimaj
  • Te tjere