Ministrja e Financave dhe Ekonomise do te marre pjese ne Workshop-in per Gazetaret e Rinj dhe Strategjine e Menaxhimit te Financave Publike, organizuar ne bashkepunim me Delegacionin e BE ne Shqiperi.

  • 26/01/2021
  • Tirane
  • Ministrja Anila Denaj, Pjesemarres te tjere
  • Ministrja Anila Denaj, Pjesemarres te tjere