Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, e shoqëruar nga Drejtori AKUM, Alqi Bllako dhe kryetari i Bashkisë së Kuçovës, Kreshnik Hajdari kanë inspektuar punimet që po kryhen për ndërtimin e ujësjellësit të Kuçovës

  • 19/01/2021
  • 17:00
  • Kuçovë
  • Ministrja Belinda Balluku
  • Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku; Drejtori AKUM, Alqi Bllako; Kryetari i Bashkisë së Kuçovës, Kreshnik Hajdari