Dhurim i kolanës së librave të klasikëve shqiptarë dhe botërorë, në kuadrin e programit të pasurimit të bibliotekave të shkollave.

  • 27/01/2021
  • Shkolla Naim Frashëri Durrës
  • Ministri i Kulturës
  • Anëtarë të bibliotekës