Inspektim në Parkun e Madh te Liqenit Artificial për ecurinë e punimeve të fushave të tenisit

  • 19/01/2021
  • 09.00
  • Qarku Tiranë
  • Kryetari Bashkisë dhe pjesëmarrës të tjerë
  • Kryetari Bashkisë dhe pjesëmarrës të tjerë