Me 21 janar 2021 eshte 101 vjetori i Kongresit Kombetar te Lushnjes. Bashkia Lushnje do zhvilloj nje aktivitet ne kujtim te kesaj ngjarje duke respektuar te gjithe rregullat e protokollit. Aktiviteti do te zhvillohet ne ambjentet e Shtepise Kongresi i Lushnjes dhe do te jepet certifikat Qytetar Nderi te Lushnjes: Visar Zhiti, Elida Gjermeni, Ylli Myftiu Dhimitraq Shtembari, Andrea papaj (titullin do terheq nje familjar) dhe Qerim Haxhiu (titullin do terheq nje familjar).

  • 21/01/2021
  • 10:00
  • Shtepia Kongresi i Lushnjes
  • Kryetari i Bashkise Fatos Tushe
  • Fatos Tushe Kryetar i Bashkise, Ferdinant Gjermeni Kryetar i Keshillit Bashkiak dhe 6 pjesemarresit qe do te marrin titullin.