Vizitë e kryetarit të bashkisë Tiranë në tregun e Rrogozhinës

  • 16/01/2021
  • 10.00
  • Qarku Tirane
  • Kryetari Bashkisë dhe pjesëmarrës të tjerë
  • Kryetari Bashkisë dhe pjesëmarrës të tjerë