Vizitë e kryetarit të bashkisë Tiranë në një biznes në qytetin e Kavajës

  • 16/01/2021
  • 13.00
  • Qarku Tiranë
  • Kryetari Bashkisë dhe pjesëmarrës të tjerë
  • Kryetari Bashkisë dhe pjesëmarrës të tjerë