Ministrja e Arsimit,Sportit dhe Rinise znj.Evis Kushi takon rektoret per te bashkebiseduar mbi mbarevajtjen  e procesit akademik online gjate kesaj periudhe.

  • 18/01/2021
  • 14:00
  • MASR
  • Ministrja , rektoret
  • rektoret, zv.Ministri i MASR Z.Olti Rrumbullaku