Vazhdon mbjellja e fidaneve dhe shtimi i zonave te gjelberuara, do te mbillen 200 fidane ne 1 mije meter katror ne zonen e plazhit prane Parkut Kombetar Divjake- Karavasta me ndihmen e nxenesve te shkolles se Mesme e Bashkuar Cerme- Shkumbin

  • 20/01/2021
  • 10:00
  • Divjake -karavasta
  • Minsitri i Turizmit dhe Mjedisit Blendi Klosi, Drejtori i AKZM -se Zamir Dedej, Drejtori I AdZM Fier Ardian Kocci
  • Punonjes te MTM, te AKZM dhe nxenesit e shkolles se mesme