Per te inspektuar procesin e aplikimeve ne Skemen e Naftes ne Bujqesi dhe vizita ne subjekte qe kane perfituar nga programi IPARD

  • 19/01/2021
  • 10.00
  • Qarku Korce
  • Ministri dhe te tjere
  • Ministri dhe pjesemarres te tjere