Qëndresa Qytetare denoncon shkeljen e nenit 91 të Kodit Zgjedhor dhe Vendimin e Komizionit Rregullator i KQZ nga deputeti i Partise Socialiste Ervin Bushati duke  përdorur brenda orarit mësimor nxënësit dhe mësuesit e Shkollës “Misto Mame”, duke shfaqur në bluzën e tij siglën e PS dhe duke deklaruar se ka ka dhuruar libra për ta.

Postimin e ka shpërndarë postimin në rrjetin e tij facebook.

https://www.facebook.com/ervinbushati.al/photos/pcb.1777940715705940/1777939852372693