Inspektim i ministres Balluku investimit të kryer nga OSHEE për ndërtimin e rrjetit TM dhe TU në njësitë administrative Manzë dhe Ishëm

  • 15/01/2021
  • 10:00
  • Manzë, Qarku Durrës
  • Ministrja Belinda Balluku, Administratori i OSHEE, Adrian Çela
  • Ministrja Belinda Balluku, Administratori i OSHEE, Adrian Çela