Ky proces eshte pjese Censusit nderkombetar qe zhillohet dhe vendi une eshte pjesmarres per te gjashte vite rresht.

procesi do kryhet ne te gjithe ligatinat dhe liqenet  e vendit per 3 dite me rradhe prej dates 15/16/17 janar 2021.

  • 15/01/2021
  • 07:00 e ne vazhdim
  • ne te gjithe vendin
  • Ministri Klosi, Drejtuesi i AKZM, Eksperte te fushes
  • Punonjesit e AKZM, Ekspertet dhe studentet e Shkencave te Natyres.