Drejtoresha e Përgjithshme e Tatimeve, Delina Ibrahimaj do të zhvillojë takime me Entet Publike, Shoqatat e Bizneseve, Shoqatat e Kontabilisteve dhe me biznese të Fiskalizuara.

  • 13/01/2021
  • 11:40 - vijim
  • Durres
  • Drejtoresha Delina Ibrahimaj, Pjesëmarrës të tjerë
  • Drejtoresha Delina Ibrahimaj, Pjesëmarrës të tjerë