Inspektim i Kryeministrit për punimet infrastrukturore 

  • 15/01/2021
  • Bashkia Kurbin
  • Kryeministri, Kryetari i Bashkisë dhe pjestarë të tjerë
  • Kryeministri, Kryetari i Bashkisë dhe pjestarë të tjerë