Inspektim i Kryeministrit për punimet e një blloku pallatesh të dëmtuar nga termeti i datës 26 Nëntor 2019

  • 15/01/2021
  • Bashkia Kurbin
  • Kryeministri, Kryetari i Bashkise dhe pjestarë të tjerë
  • Kryeministri, Kryetari i Bashkise dhe pjestarë të tjerë