Inspektimi i shkolles dhe i nfrastruktures se saj pas demtimeve nga termeti i 26 Nentorit 2019

  • 14012021
  • 10-30
  • Gjorem
  • Kryeministri dhe Kryetari i Bashkise
  • Shkolla e hapur me nxenes