Ministrja e Financave dhe Ekonomise do te zhvilloje disa inspektime ne terren  per monitorimin nga afer te ecurise dhe monitorimit te situates si rrjedhoje e reshjeve te shumta te shiut ne zonen e Sarandes dhe Delvines.

  • 09/01/2021
  • Qarku Vlore
  • Ministrja Anila Denaj, Te tjere
  • Pushteti Lokal dhe pjesemarres te tjere