Inspektim i masave që ARRSH ka marrë për të pastruar akset rrugore dhe për t’i mbajtur ato funksionale gjatë periudhës së motit të keq dhe me rreshje te dendura

  • 10/01/2021
  • Qarku Lezhë
  • Ministrja Belinda Balluku
  • Ministrja Belinda Balluku, Drejtori i ARRSH, Ergys Verdho, kryetari i Bashkisë Lezhë, Pjerin Ndreu