Se bashku me Kryeministrin, Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Znj. Anila Denaj, do te zhvillojne takimin javor te rradhes me tematiken Ekonomia ne Fokus, me gazetare.

  • 12/01/2021
  • Tirane
  • Ministrja Anila Denaj
  • Te tjere