Inspektim punimesh në kuader të procesit të rindertimit të shkollës 9-vjecare “Qazim Turdiu”, të dëmtuar nga tërmeti i dates 26 nëntor 2019 në Njësinë Administrative nr. 9.

  • 13/01/2021
  • 11.00
  • Njesia Administrative nr. 9
  • Kryeministri, Kryetari i Bashkisë, Ministri i Shtetit për Rindërtimin, deputeti i zonës dhe pjesëmarrësit e tjerë
  • Kryeministri, Kryetari i Bashkisë, Ministri i Shtetit për Rindërtimin, deputeti i zonës, administratori Njësisë Administrative nr. 9 dhe pjesëmarrës të tjerë