Inspektim punimesh në kuadër të procesit të rindërtimit të shkollës 9-vjecare “Hassan Vogli”, të dëmtuar nga tërmeti i datës 26 nëntor 2019. 

  • 13/01/2021
  • 10.30
  • Njesia Administrative nr. 9
  • Kryeministri, Kryetari i Bashkisë, Ministri i Shtetit për Rindërtimin, deputeti i zonës dhe pjesëmarrësit e tjerë
  • Kryeministri, Kryetari i Bashkisë, Ministri i Shtetit për Rindërtimin, deputeti i zonës, administratori Njësisë Administrative nr. 9 dhe pjesëmarrës të tjerë