Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Anila Denaj, do te zhvilloje nje takim me perfaqesues te institucioneve publike, ne formen e tryezave te diskutimit per zbatimin e reformes se fiskalizimit, e cila ka nisur ne daten 01 Janar 2021 per transaksionet midis enteve publike dhe bizneseve.

  • 11/01/2021
  • Qarku Durres
  • Ministrja Anila Denaj, Pjesemarres te tjere
  • Ministrja Anila Denaj, Pjesemarres te tjere