Takim dhe bashkebisedim i Ministres se Financave dhe Ekonomise me biznese te vogla per problematkat e biznesit, ceshtjet fiskale dhe nxitjen e punesimit.

  • 08/01/2021
  • Qarku Vlore
  • Ministrja Anila Denaj, Pjesemarres te tjere
  • Ministrja Anila Denaj, Pjesemarres te tjere