Inspektim i Ministres se Financave dhe Ekonomise ne ambjentet e zyres postare ne Sarande, per sherbimet e ofruara nga Posta Shqiptare, vecanerisht sherbimeve te reja E-Posta. 

  • 09/01/2021
  • Qarku Vlore
  • Ministrja Anila Denaj, Pjesemarres te tjere
  • Ministrja Anila Denaj, Pjesemarres te tjere