Inspektim e Ministres se Financave dhe Ekonomise Anila Denaj ne Shkollen Profesionale Antoni Athanas, per ecurie e programeve te studimit ne kete vit akademik.

  • 08/01/2021
  • Qarku Vlore
  • Ministrja Anila Denaj, Pjesemarres te tjere
  • Ministrja Anila Denaj, Pjesemarres te tjere