Inspektim i Drejtoreshës  Përgjithshme tek investimi përfunduar agroturizëm dhe pistë kalërimipjesë e programit IPARD II.

  • 07/01/2021
  • Korcë
  • Drejtoresha e Pergjithshme e Azhbr, perfituesi i investimit
  • Drejtoresha e Pergjithshme e Azhbr, pjestare te tjere