Aktiviteti zhvillohet në kuadër të Rindërtimit të banesave të dëmtuara nga fatkeqësia natyrore tërmeti i datës 26 nëntor 2019.

  • 07/01/2021
  • 09.00
  • Njesia Administrative Farke
  • Kryetari Bashkise Tirane
  • Kryetari Bashkise Tirane, deputeti zones dhe pjesemarres te tjere