Postim në rrjete sociale dhe në media online – Ministri i Brendshëm Bledi Çuçi takon homologun turk, gjatë vizitës që do të zhvillojë në Turqi.

  • 06/01/2021
  • 17:00
  • Ankara, Turqi
  • Ministri i Brendshem
  • Ministri i Brendshem, Homologu Turk