Inspektim ne Zyren Rajonale te Agjencise Kombetare per Punesim dhe Aftesim per ecurine e Programeve te Nxitjes se Punesimit.

  • 06/01/2021
  • Qarku Vlore
  • Ministrja Anila Denaj, Pjesetare te Tjere
  • Pjesetare te Tjere