Diskutim per ndryshimet në Kodin Rrugor, që ndikojnë në rritjen e sigurisë rrugore. Paketa është hartuar përgjatë vitit 2020, është miratuar në Këshillin e Ministrave në dhjetor 2020 dhe do të shqyrtohet në shkurt në Komisionet parlamentare.

  • 19/01/2021
  • 10:00
  • Komisariati i Policisë Rrugore Tiranë
  • Zv.ministri Julian Hodaj, Drejtori i PSH Ardi Veliu
  • Zv.ministri Julian Hodaj, Drejtori i PSH Ardi Veliu, Drejtori i Qarkullimit Rrugor Edmond Tarkaj, Shefi i Komisariatit Rrugor Tiranë Erion Ahmeti + 4 efektivë rrugorë