Event publik në përkujtim dhe për nder të kontributit të punonjësve të Policisë së Shtetit ndër vite, për më shumë siguri publike.

  • 13/01/2021
  • 09:00
  • Akademia e Sigurise, Tirane
  • Ministri Bledi Çuçi, Drejtori i PSH Ardi Veliu, Kryetarja e Komisionit te Sigurisë Ermonela Felaj
  • Ministri, Zv.ministri Hodaj, Drejtori i PSH, Drejtori i Akademisë, 5 Drejtoret e Departamenteve, Kryetarja e Komisionit te Sigurisë