Ministrja e Intrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Blluku do të marrë pjesë në takimin për koordinimin e projektit të Marinës së Durrësit dhe ballinës ujore, që do të zhvillohet në Emiratet e Bashkuara Arabe

  • 08/01/2021
  • Emiratet e Bashkuara Arabe
  • Ministrja Belinda Balluku
  • Ministrja Belinda Balluku