Portali zyrtar i qeverise https://www.shqiperiaqeduam.al/ ka ne sfond kryesor nje miting elektoral te PS, me mbi 35 flamuj te subjektit politik Partia Socialiste. Portali eshte denoncuar nga ISP me 2019, KQZ eshte shprehur me rekomandim per instituicionet per ta hequr pasi foto kryesore e portalit ndodhet ne cdo institucion zyrtar ne Shqiperi, por asnje institucion nuk e ka hequr. ISP ka komunikuar me kryeministrine si institucioni prodhues i ketij portali, por pavaresisht se perben shkekje te Kodit Zgjedhor, institucioni nuk e ka ndryshuar me argumentin se kerkon kosto financiare prodhimi i mijera banerave mbi portalin.

KQZ ka pergjegjesine te nderhyrje dhe te kerkoje zbatimin e ligjit, duke detyruar qeverine dhe cdo institucion te heqe flamurin partiak nga portali kryesor i qeverise shqiptare.

Ne mbetemi ne pritje te pergjigjes tuaj.