Konference per shtyp e ministres se Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku

  • Ministria e Infrastruktures dhe Energjise
  • Ministrja Belinda Balluku
  • Ministrja Belinda Balluku, Zv.Ministrat Ilir Bejtja, Hantin Bonati, Etjen Xhafaj, Gjergj Simaku, Drejtori i Institutit te Ndertimit, Artan Shkreli